Sanalikaforumm.yetkinforum.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sanalikaforumm.yetkinforum.biz


 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Çerkez Tavuğu

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Asicocuq_
Admin
Admin
Asicocuq_


Mesaj Sayısı : 115
Kayıt tarihi : 23/12/09
Yaş : 31
Nerden : Bilinmeyen Bir Yerden.

Çerkez Tavuğu Empty
MesajKonu: Çerkez Tavuğu   Çerkez Tavuğu Icon_minitimeÇarş. Ocak 06, 2010 9:50 am

MALZEMELER
1 adet tavuk
2 çorba kaşığı sıvı yağ
5 ince dilim ekmek (bayat)
3 su bardağı ceviz içi
8 diş sarmısak
3 su bardağı su
1 tatlı kaşığı karabiber
2 tatlı kaşığı tuz
yarım tatlı kaşığı kırmızı biber

HAZIRLANIŞI
Yıkayıp hazırladığınız tavuğa 3 su bardağı su ve tuz ekleyerek kısık ateşte,
35-40 dakika pişirin. Kemiklerini ayırın, etini lif lif ayirarak ince ince ditin. Servis tabağına düzgünce yerlestirin. Sarımsak, ekmek içi ve cevizi küçük küçük doğrayarak, 3 su bardağı tavuk suyu ve karabiberle karıstırın. Ditilmiş tavuk etinin üzerini bu karışımla kaplayın.Yağın içine kırmızı biberi ekleyerek eriyene kadar ısıtın.
Hazırladığınız yağı tavuğun üzerine dökerek servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://sanalikaforumm.yetkin-forum.com
 
Çerkez Tavuğu
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Sanalikaforumm.yetkinforum.biz :: Dünya :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: